„Папагалски Рай – Parrot Paradise“ е онлайн магазин, в който ще намерите всичко необходимо за отглеждането и развъждането на нашите любими папагали. Част от предлаганите от нас хранителни пелети, микс от семена и лакомства са био сертифицирани, органични и не съдържат добавки като соя, фъстъци. Собственици сме на развъден център – „Паротс хаус“ и имаме пряко наблюдение върху това от какво се нуждаят птиците, в това число качествени храни, клетки, оборудване за тях, хранителни добавки като витамини, минерали, ензими, микроелементи, дезинфектанти, продукти за първа необходимост, играчки и др. Благодарение на опита, който натрупахме в годините, както и близките ни отношения и подкрепата, коята получаваме от Тони Силва, най-прочутият и уважаван орнитолог в света, подбрахме гамата си от продукти с фокус върху всеки един детайл за цялостната концепция за здравословно хранене и правилно отглеждане на папагалите. „Паротс хаус“ се гордее с успехите в развъждането на Синьо-жълти Ара, Жако, Синьочела Амазона и е единственият център, който предлага излюпени в България редките хибридни папагали – Ара Арлекин. С годините се научихме, че за да се радваме на красиви, здрави и щастливи птици трябва да разширим мирогледа си, да се обогатяваме с нови знания и да подхождаме по различен, по-здравословен и по-надежден начин при отглеждането им. Фокусирани сме не само върху правилната диета, но също и в обучение и предоставяне на подходяща среда за дълъг и щастлив живот.
Борим се за промяна в статуквото при отглеждането на този род птици и Ви предлагаме разнообразие и избор, за да отговорите максимално на нуждите на своя приятел. Така, чрез онлайн магазин – „Папагалски рай“ до Вас ще достигнат едни от най-реномираните продукти на пазара, доказали се с най-високо качество и функционалност в световен мащаб, препоръчвани и използвани от най-добрите в света орнитолози, ветеринари и развъдчици.

 

Правилата, които спазваме в Папагалски Рай – Parrot Paradise:

-Предлагаме продукти с естествен произход на съставките
-Не предлагаме продукти, преди да сме разгледали подробно профилите на фирмите и съставките(дори когато са сертифирицирани)
-Внимателно избираме и се стремим лично да тестваме и опитаме действието на повечето продукти в развидият център за говорящи папагали  Parrots House
-Избягваме да рекламираме, освен ако това не е плод на приятелско предложение.
 

Преди да пазарувате другаде:

-Разгледайте нашите цени – като вносители, ние предлагаме добри цени за сертифицирани продукти, безопасни играчки, козметика, витамини, минерали, и супер био и органични храни
-Внимателно избираме фирмите-производители и доставчиците  и следим качеството на продуктите
-Посещаваме  изложения и семинари в Европа – общуваме с най-големите специалисти в диетологията на папагалите.
-Предлаганите продукти са налични при нас. Вашата поръчка ще бъде обработена в деня на получаването й(за поръчки приети Пон-Петък до 18:00ч.)
– За поръчки приети Пон-Пет до 13:00 ч. и събота до 12:00чдоставката ще бъде осъществена на следващият ден или в извънреден случай най-късно втори ден след поръчката.
 

Продуктите в Папагалски Рай:

Фирмите, които са предствени в Папагалски Рай, обикновено са лидери в своята област. Голяма част от хранителните продукти  притежават био сертификат, а други са изработени от естествени състваки. В онлайн -магазина ще откриете био продукти , USDA, ORGANIC, или друга сертифицираща организация, която следи процеса на производство, произход на съставките, счетоводството, опаковането. Предлагаме и продукти без сертификат, които сме избрали заради естествените съставки в тях.
 

Нашите съвети:

– Когато купувате каквито и да било продукти- хранителни или  добавки четете упътванията и проверявайте съставките.
Ние в Папагалски Рай вярваме, че ежедневието на папагала като игра и развлечения или скука, начинът на отношение- добър подход или неговата липса от ваша страна, добрата или лоша хигиена и всеки един детаил свързан с това ,което приема вашия папагал като храна и като хранителни добавки под формата на витамини, минерали, ензими про. и пребиотици влияе  върху външният му вид, настроението и жизненоста  през целият му живот.
 
С най-добри пожелания:
     Гери & Димитър