Органично сертифицирани във всичко натурални

TOP’s Parrot Food ™, основана през 2003 г., е производител на хранителни пелети, семена и лакомства за всякакви размери папагали, отличена с множество награди. През 2018 г. Компанията получава своя био сертификат за произвотство на органична продукция от USDA (United States Department of Agriculture – Департамент по Земеделие на Съедините Американски Щати) който оперира в над 15 държави на 4 континента.

Пелети на TOP’s са разраборени от най-опитните специалисти по хранене на птици, за да създадът най-доброто, от което се нуждаят папагалите и произвеждат единствените био хранителни пелети на пазара, като не използват никакви добавки като соя, фъстъци или царевица. В състава на техните продукти няма захар, изкуствени съставки и аромати.

През 2018 г. TOP’s представи своята линия от Birdie Bread („Хляб за птици“) със четири завладяващи нови вкуса. Продуктът веднага стана хит сред клиентите от цял ​​свят и спечели наградата на списание Pet Business Magazine за най-добър продукт за 2018 г.

Базирана в щата Орегон (САЩ), TOP’s подкрепя местното производство, като закупува продуктите си от местни производители и създава работни места за тях. Всичко, с което компанията търгува е произведено в САЩ. Компанията си сътрудничи и подкрепя усилията на всички, които спасяват и осигуряват убежище на папагали, домашни любимци, от всякакви размери.

Както вие, така и компанията са страстни любители на папагалите и са дълбоко загрижени за тяхното хранене. Тяхната мисия е да предоставя на Вас и вашите папагали, домашни любимци, най-висококачествената храна, затова за производството използват само органични, местни, естествени съставки, без ГМО и от внимателно подбрани производители. В заключение: здравословната храна допринася най важната предпоставка птиците да бъдат здрави и тяхното желание е Вие и Вашият папагал да имате дълго, щастливо и пълноценно приятелство.